- Fóliapláza.hu VIP tagság

  1. Vásárolj 10% kedvezménnyel! A VIP tagságod alatt az egyedi kupon kódodat beválthatod bármire, bármennyiszer, bármikor, az akciós termékekre is. Nincs semmilyen megkötés!
  2. Kijelző védő fólia felhelyezési garancia! Elrontottad a fólia felhelyezését? Átvállalom a következő fólia árának a felét. Jelezd azt nekem, hogy nem sikerült jól fölraknod a fóliát a termék megérkezése után maximum 7 napon belül, és fél áron küldök Neked egy másik, ugyan olyan terméket!
    Részleteket és plusz fólia igénylést ezen a linken találod >>>
  3. Egy ismerősödnek, egyszeri 5% kedvezmény, melyet szintén kupon formájában fogsz majd megkapni.
  4. Egyedi levelező listára kerülsz. Havonta minimum egyszer, olyan további extra kedvezményekről és ajánlatokról értesülhetsz (például ingyenes szállítás akció, mennyiségi akciók stb.), amikről csak a VIP tagok értesülnek és csak nekik jár!
  5. Ezt nem egy “automata dobja” Neked. Mindenkivel, személyesen egyeztetek. A későbbiekben is bármilyen kérdésed, kérésed merülne fel, bátran kereshetsz.

Hogyan működik?

  1. Rakd a kosaradba ezt a terméket, rendeld meg.
  2. Fizetés után 48 órán belül, saját, csak Neked szóló kuponokat kapsz e-mailben. (Egy mindenkori 10% kedvezmény kupont Neked, és egy egyszer használható 5%-os kupont egy ismerősödnek)
  3. Élvezd a tagság adta előnyöket!

Ha termékkel együtt váltod ki először a tagságot

Már arra a vásárlásra is érvényes a kedvezmény. Vásárlás után beállítom Neked a kupont, és már a 10%-al csökkentett áru értékét kell majd fizetned. Üzenetben mindenről egyeztetünk.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.