Segítség a rendeléshez

A Bankkártyás fizetéshez ide kattintva találsz segítséget, a kupon beváltásához pedig ide kattintva.

1. Rendelés megkezdése
Válaszd ki a kívánt terméket a webshopból. Add meg a rendelni kívánt mennyiséget, majd a “Kosárba rakom” gomb magasnyomásával a Kosár oldalra jutsz.

Kijelzővédő fólia vásárlás1

2. Kosár oldal
A Kosár oldalon, ha további termékeket szeretnél még vásárolni, nyomd meg a “Vásárlás folytatása” gombot.
– Ha van kupon kódod, akkor az itt beválthatod, a “Kuponkód” résznél megadva, és “Kupon alkalmazása” gomb megnyomásával. (Nincs kuponod? Itt kérhetsz egyet!)
– Változtathatod a rendelési mennyiséget, a plusz, mínusz gombokkal, vagy be is írhatod, ez után kattints “Kosár frissítése” gombra.

2

3A kosár oldalon tudod kiválasztani a kívánt szállítási módot is.

A szállítási módok mellett láthatod azt is, hogy
az adott szállítási móddal, milyen fizetési mód választható majd a pénztár oldalon. Esetleges szállítási díj esetén hozzá adja a program a megfelelő összeget, kupon használatakor pedig levonja a kupon értéket a rendelésed résszöszegéből.

A rendelés végösszege résznél, az összesen fizetendő összeget láthatod.

Ha véglegesítetted a kosarad, minden termék szerepel benne, amit szeretnél vásárolni, a megfelelő mennyiségben, be váltottad a kuponod, kiválasztottad a szállítási módot, kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.

3. Pénztár
A pénztár oldalon tudod megadni a szállítási, számlázási adatokat. Ha vissza térő vásárló vagy, és regisztráltál már az oldalon, akkor “Kattints ide a bejelentkezéshez” linken be tudsz lépni, így nem kell újra megadni az adataid.4

A rendeléshez nem szükséges regisztráció, viszont azért érdemes, mert úgy nem kell minden rendelésnél megadni az adataid. Ráadásul nagyon egyszerű, és gyors. Pusztán csak egy jelszót kell megadnod. Kattints a “Fiók létrehozása?” linkre, akkor előjön az a mező, amin megadhatod a jelszót.
5

Ez alatt, még egyszer összegzi az oldal a rendelésed, és változtathatsz szállítási módot.
6

Majd válaszd ki a kívánt fizetési módot.
7
Ne felejts el rákattintani, és ezzel elfogadni az “Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket” részt.
8

Majd a “Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával, véglegesíted a rendelésed.

A sikeres megrendelés oldalon látod összegezve a rendelés részleteit, minden szükséges adattal. Ezeket az információkat rendelés után közvetlenül, e-mailben is elküldjük.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Boldog Új Évet! - fóliapláza.hu - 2015-01-01

    […] Segítség a rendeléshez […]

Vélemény, hozzászólás?