apple-iphone5

Apple iPhone 5/5S/5C Kijelzővédő Fólia

650 Ft

Kijelzővédőfólia csomag tartalma:
1 db Apple iPhone 5/5S/5C kijelzővédő fólia
1 db száraz törlő kendő
Típusa: Ultra clear, teljesen átlátszó

Készleten

Kategóriák: ,

Termékleírás

Apple iPhone 5/5S/5C, prémium minőségű  kijelzővédő fólia. Védd meg a mobiltelefonod a karcoktól, sérülésektől, és őrizd meg az értékét.

Használható Apple iPhone 5, 5S és 5C mobiltelefonokhoz is!

Egy iPhone ennyi törődést megérdemel! Az ebben a csomagban található fóliák megvédik az iPhone-od kijelzőjét és hátlapját a karcoktól, minden napi használatból eredő kopásoktól. Kompatibilis Apple iPhone 5 és Apple iPhone 5S mobilokhoz.

Gyakorlatban hogyan véd?
Egy lehelet vékony, teljesen átlátszó (Ultra Clear) film réteget helyezel az iPhone-odra, adott esetben a kijelzőre, és a hátlap 3 részére. Vékony, még is erős és strapa bíró PET anyagból készült. Felhelyezése könnyű, öntapadós, szinte láthatatlanul védi a telefonod. A karcok, sérülések, kopások nem a telefonodat érik, hanem a fóliát. Ha komoly sérülés, karc keletkezne rajta, vagy már nagyon elkopott, könnyen le tudod cserélni. Leveszed a régit, föl rakod az újat.

Persze esztétikai szempontból sem mindegy hogy egy iPhone karcos, kopott vagy sem, hanem ha például majd le akarod váltani egy újabb iPhone-ra, súlyos pénzekkel többet adnak egy makulátlan iPhone-ért mint egy ütött-kopottért.

Hogyan keletkeznek a telefonomon sérülések?
Bármennyire vigyázol rá, a mindennapi használatból adódóan keletkeznek a telefonodon karcok, kopások. A nagyobb karcok leggyakrabban a zsebedben, vagy táskádban levő tárgyaktól keletkeznek, rosszabb esetben földön landolástól. A kopások pedig egyszerűen például mikor lerakod az asztalra. Föl emeled, lerakod, és az sem valószínű hogy az asztal teljesen por mentes, illetve az is érdekes hogy valójában az is koptatja a telefonod ha zsebedben, táskádban hordod, nem is kemény tárgy mellett, csak esetleg zsebkendő vagy egyszerűen csak a szövet van körülötte. Ezek a mindennapi kopások.

Meddig véd 1 fólia?
Természetesen a használattól függ. Ha kulcs csomó mellett tartod a telefonod valószínű hogy pár hónaponta le kell cserélni a fólia szettet. Ha vigyázol rá, és mondjuk csak a zsebedben hordod, akkor szinte végtelen ideig, mert a mindennapi kopásoknak a fólia teljesen ellen áll. Átlagban azt lehet mondani hogy fél év, egy év alatt használódik el egy ilyen prémium fólia.

  A kijelzővédő fólia három rétegű (3 layer). A plusz 2 réteg védi a középső, fólia réteget a felhelyezésig a sérülésektől, illetve a felhelyezése is lényegesen könnyebb. A három rétegű fóliák a legjobb minőségű fóliák.
  A kijelzővédő fólia magas, prémium minőségű, és ezért garanciát is vállunk! Ne elégedj meg az olcsó, gyorsan karcolódó, nem pontosan illeszkedő fóliákkal. A mobilod megérdemli a prémium minőségű védelmet.
  Egy jól felhelyezett kijelzővédő fólia, egy olyan mobilon mely meg van becsülve, hónapokig, nem ritka esetben évekig és védi a kijelzőt. A jó minőségű fóliákat lényegesen kevesebbszer szükséges cserélni, így gazdaságosabbak is.
 4_pontos Század milliméter pontossággal ki van vágva a fólián kijelző alakja, a hangszóró, mikrofon, kamera, fényérzékelő helye, minden. Így pontosan illeszkedik a mobiltelefonodra, és egyáltalán nem befolyásolja a működését.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Apple iPhone 5/5S/5C Kijelzővédő Fólia”értékelése elsőként