droptest

Hogyan törik az iPhone 6S és 6S Plus?

A PhoneBuff Youtube csatornán találtam egy videót, amin az iPhone 6S és 6S Plus töréstesztje látható.

A telefonokat háromszor ejtik le, hátoldalára, szélére, majd kijelzőre. Az első két esésnél esztétikai hibák keletkeznek. Benyomódás, ütésnyom, kisebb karcolások. Viszont az utolsó eséskor mind kettő iPhone-nak betörik a kijelzője.

Bár tény hogy az iPhone 6S és 6S Plus kiemelkedően strapabíró telefonnak számít, hiszen alumínium ötvözetből készült háza van (7000-es sorozat), nem beszélve a Gorilla Glass 3, extrán strapabíró üvegről. Viszont az látható nem karcolhatatlan, törhetetlen az iPhone.

Gyakran hallok, olvasok hasonló mondatokat:
„Minek veszel tokot az iPhone-ra, nem karcolódik, hiszen fém?!”
„Minek veszel fóliát a kijelzőre, a Gorila Glass karcolhatatlan?! (Meg persze törhetetlen)”

Óriási tévhit! A lenti videó ezt támasztja alá. Ha tok lett volna a telefonokon, nem keletkezik karc, ütés a hátlapon. Ha a tok elkopik, eltörik, összekarcolódik, leveszed és rakhatsz rá másikat. Ha edzett üveg lett volna a kijelzőn, az az ütés jelentős részét elnyelte volna. Persze, az edzett üveg fólia sem lenne egyben, de azt leveszed, és raksz rá másikat. A kijelző viszont sokkal nagyobb valószínűséggel nem reped be. “Cseppet” olcsóbb egy edzett üveg fólia (Apple iPhone edzett üveg fólia ár itt látható) mint egy iPhone kijelző csere.

Lassuk be, érdemes beruházni.

Apple iPhone 6 és 6S
Edzett üveg – Tempered Glass

A legmaximálisabb védelem az Apple iPhone 6 és 6S kijelzőknek! Valódi edzett üveget tartalmaz, mely karcolhatatlan, fokozottan ütés álló. 9H keménységű, és 0,26mm vastag. A legélesebb tárgyakkal sem tudod megkarcolni.

A termék adatlapja>>>

A csomag tartalma:
1 db edzett üveg fólia
1 db száraz törlő kendő
1 db alkoholos törlő kendő
Ára: 1 990 Ft
Vedd meg most!: