Hirdess mobilt nálunk – íme a Mobil Online

Szeretnétek egy olyan apróhirdetési oldalt, ami kimondottan mobiltelefonokra, és mobil eszközökre van specializálva? Akkor a legjobb helyen jártok!

Mobil-Online.hu

Az elmúlt hónapok szerkesztői munkája után büszkén mutatom be Nektek a Mobil Online hirdetőoldalt, amit webes, és mobilos böngészőkből egyaránt tudtok használni keresésre, és hirdetésfeladásra, méghozzá ingyenesen.

Az oldal szerkesztése közben mindvégig az egyszerűségre, és áttekinthetőségre törekedtünk, szem előtt tartva persze azt is, hogy egy gyors, korszerű, és igényes hirdető felületet alakítsunk ki számotokra. Bár még közel sem tökéletes, és talán sosem lesz az, de törekszünk rá, hogy elnyerje a tetszéseteket.

Hirdetés feladása, keresés, kapcsolatfelvétel

Meghirdetni egy terméket, mi sem egyszerűbb, hiszen már közvetlenül a főoldalról egyetlen kattintással a hirdetésfeladó űrlaphoz kerülhettek. Regisztrálni egyelőre nem kell, az e-mail címetek, és a hirdetés feladásakor megadott jelszó elegendő a hirdetésetek későbbi kezeléséhez.

Ettől függetlenül később elérhető lesz profil menü, ahonnan egyszerre tudjátok majd kezelni a hirdetéseiteket, a fejlesztés nem áll meg itt, emiatt nem kell aggódnotok.

A keresést a lehető leginkább próbáltuk leegyszerűsíteni, és összesen 8 kategóriában, egy egyszerű keresősávval is megtalálhatjátok amit kerestek, gyorsan, egyszerűen. A hirdetések időrendben kerülnek fel, a legfrissebb hirdetések a lista tetején láthatóak.

Mobile-Online2

Az egyszerűség fontos szempont volt az oldal létrehozásakor, részben emiatt belső üzenetváltó rendszer egyelőre nem elérhető, viszont nálunk a telefonszám megadása nem opcionális. Egészen biztos, hogy nem fogtok belefutni olyan hirdetésbe, ahol csak egy (talán nem is létező) e-mail cím van megadva, hiszen a hirdetőknek a telefonos elérhetőség rovatot is ki kell töltenie.

Így közvetlenül egymással kommunikálhattok, nem telik órákba, míg eljut az üzenetetek a másikhoz, de talán a legfontosabb: nálunk minden hirdető elérhető telefonon is, ez alapfeltétel.

Mindenképpen ajánlom figyelmetekbe a Rólunk rovatot is, azon belül is leginkább a Szabályzatot, aminek az elolvasása 10 percet vesz igénybe mindössze, de az oldal hatékony használatához elengedhetetlen.

Mobil alkalmazás fejlesztése folyamatban

Egy magára valamit is adó hirdetőoldal ma már nehezen működhet egy jól összerakott mobil alkalmazás nélkül. Ezért jelenleg is azon dolgozunk, hogy mindhárom ismertebb platformra (Android, iOS, Windows Phone) mihamarabb elérhető legyen a Mobil Online alkalmazás, amivel még könnyebbé tehetjük a böngészést, és a hirdetésfeladást számotokra.

Mobile-Online2

Addig is igyekeztünk célirányosan, egy alkalmazáshoz hasonlóra alakítani a Mobil Online telefonos böngészőkre optimalizált változatát, különös tekintettel Hirdetés feladása menüpontra. Remélem kedvelni fogjátok.

Moderálás, hirdetések megjelenítése
Minden egyes hirdetést manuálisan viszünk fel az adatbázisba, így kollégáim, és én magam is a lehető legkörültekintőbben járunk el az esetleges csaló hirdetők kiszűrése végett, ez egy picit több időt vehet igénybe, kérlek legyetek türelemmel, megéri.

Ennek ellenére, bármennyi tapasztalattal is rendelkezünk, mindig lesznek sajnos újabb és újabb trükkök, amiket a csalók bevetnek a jóhiszemű vásárlók megkárosítására, ezért nyomatékosan kérek minden kedves felhasználót, vigyázzunk, legyünk nagyon körültekintően az adásvételek során!

Végül pedig fontos tudnotok, hogy nálunk, a Mobil Online-nál nem a hirdetések mennyisége a mérvadó, sokkal inkább azok minősége, és a hirdetők megbízhatósága. Itt nem lesz több millió hirdetés, de a meglévők garantáltan nem lesznek két hétnél régebbiek.

Sikeres adásvételeket kívánok minden kedves felhasználónak az oldalon, és remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket a csapat, és a felület egyaránt.

/a Mobil Online csapata/